Studiengang Food Systems [Master]

Studiengang Name Englisch:Food Systems
Abschluss:Master
Abschlussbezeichnung:Master of Science
Studienbeginn:ws
Regelstudienzeit (Semester):4 Semester
Vorpraktikum erforderlich:nein
Zulassungsbeschränkung:ja
Zugangs-/Zulassungsvoraussetzung:
Zulassung Sprache:English B2
Zulassung Sonstiges: Bachelor’s degree with a profile in natural or agricultural sciences or equivalent (180 ECTS). Participation at the selection interview.
Unterrichtssprache: Englisch
Auslandssemester vorgesehen:
Praxissemester vorgesehen:
Besonderheiten:Reasons to choose Hohenheim: Experience Hohenheim history. One of the most beautiful campus universities in Germany. Small degree programs with an excellent student-teacher Ratio. Degree programs focused on connecting research and teaching. Modern laboratories and practical course rooms with state-of-the-art Equipment. Economically powerful region facilitating a great career entry.
Internationaler Studiengang:ja
Berufsbegleitender Studiengang:nein
Schwerpunkte:AgriFood, Precision Nutrition, Food Business Management
Auswahlsatzung
Fächergruppe:Agrar-, Forst- und Ernährungswissenschaften, Veterinärmedizin
Studienbereiche:Agrarwissenschaften, Lebensmittel- und Getränketechnologie
Hochschulart:Universität
Stadt:Hohenheim
Hier geht’s zum Studiengang an der Hochschule

◀ Zurück zur Liste

Universität Hohenheim


Schloss Westhof-Ost (Kolleggangflügel)
70599 Stuttgart
Tel.: (0711) 459 22064
Fax: (0711) 459 23723