Studiengang Organic Agriculture and Food Systems [Master]

Studiengang Name Englisch:Organic Agriculture and Food Systems
Abschluss:Master
Abschlussbezeichnung:Master of Science
Studienform(en): Vollzeit
Studienbeginn:ws
Regelstudienzeit (Semester):4 Semester
Vorpraktikum erforderlich:nein
Zulassungsbeschränkung:ja
Zugangs-/Zulassungsvoraussetzung:
Zulassung Sprache:

Proof of English language skills. See https://www.uni-hohenheim.de/en/english-skills for further information.

Zulassung Sonstiges:

For further information see www.uni-hohenheim.de/en/application-eur-organic-info

Unterrichtssprache: Englisch
Auslandssemester vorgesehen:Pflicht
Praxissemester vorgesehen:nein
Besonderheiten:

Within this program students have the choice to either do a single degree (staying enrolled the entire period of their studies at the University of Hohenheim) or to obtain a double degree from the University of Hohenheim and one of the partner universities (University of Natural Resources and Life Sciences/Austria, Warsaw University of Life Sciences/Poland, Aarhus University/Denmark, ISARA Lyon/France).

Internationaler Studiengang:ja
Schwerpunkte:

Organic farming, Food quality, Organic markets, Certification

Auswahlsatzung
Fächergruppe:Agrar-, Forst- und Ernährungswissenschaften, Veterinärmedizin
Studienbereiche:Agrarwissenschaften, Lebensmittel- und Getränketechnologie
Hochschulart:Universität
Stadt:Stuttgart
Hier geht’s zum Studiengang an der Hochschule

◀ Zurück zur Liste

Universität Hohenheim


Schloss Westhof-Ost (Kolleggangflügel)
70599 Stuttgart
Tel.: (0711) 459 22064
Fax: (0711) 459 23723

Film zum Studienbereich